עיצוב פנים לבית פרטי בקרית מוצקין
מהפך טוטאלי: איך הפכנו מגבלות להזדמנויות?
החלום: בית שמרגיש כמו בית דירת יוקרה בנווה צדק.
אז איך הכל התחיל…?
הלקוחה לאחר שבדקה מספר לא מועט של מעצבות פנים הגיע למשרד לפגישת היכרות ומיד הבינה שכאן היא תקבל חזון שאפתני ללא פשרות.
היא לא שמעה מילים כגון בלתי אפשרי אלא החזרתי להם את הצבע ללחיים "אתם לא תזהו את הבית הזה שנסיים איתו".
עוד שחשבו שטרצו זה ביי ביי
את הבית היא רכשה מהוריה, זה הבית בו גדלה. הבית התאפיין במרצפות טראצו ישנות שנתנו לדירה מראה ממש מיושן.
עוד בפגישה הראשונה הלקוחה קבעה " את הטראצו הזה אני מעיפה ונשים פה אריחי פורצלן חדשים 120 על 120"
אני איתגרתי אותה ורמזתי לה שאני מעוניין ממספר סיבות כגון תקציב, שימור, ואיכות דווקא לשמר את מה שנתפס אצלה כעת כדבר המכוער ביותר בדירה.
אחד היתרונות בהיותי אדריכל ומעצב פנים זאת היכולת לייצראלמנטים רב שימושיים, זו אסטרטגיה שמאפשרת לי בכל פרוייקט למקסם או לחסוך עלויות האהבה שלי היא למצוא פתרונות יצירתיים יעילים שמגיעים מהליך של חשיבה מחוץ לקופסה ,ליצור סגנון אקלקטי, חדש ומרענן שנובע מצורך אמיתי.
אחד האתגרים בעיצוב פנים של מבנה קיים הוא ביכולת לייצר מציאות חדשה כזו שהמבקר ייכנס אליה ולא יחשוב בכלל שפעם היו פה אתגרים תכנונים. החזון הוא ליצור מבנה שנראה כאילו לא היו אתגרים כלל, לא תקציביים וגם לא תכנוניים.
הרגע הזה שמבקרים או לקוח נפעם מהפרוייקט כאילו נתן לאדריכל יד חופשית זה רגע מספק מאוד.
אדריכלות היא היכולת לזהות בעיות וצרכים ולתת להן מענה אמיתי ויצירתי רק ככה נולד משהו חדש אחר ואותנטי. זהו הליך מרתק כל פעם מחדש.